Mirë se erdhët në faqen tonë Rugova Transport

 

 

 

Mirë se erdhët në faqen tonë Rugova Transport

 

Rugova Transport me një përvojë shume vjeçare ka ndryshuar veprimtarinë e vet si po e shihni edhe me riorganizime të shtuara në tregti, ndërmjetësim shitje-blerje risi,vizitone faqen tonë dhe bindeni veten tuaj dhe të tjerët , mos harroni shpërndane të miqtë tuaj.

 

RISI për ne është puna dhe vetëm puna,ndërsa për ju mbetet kënaqësia mos hezito thirr menjëherë, nga ana e juaj mjafton vetëm një telefonatë tjerat i kryejmë ne.

Ne i kryejmë shërbimet, transportin, zhdoganimin, blerjen e mallit për ju, shitjen ndërmjetësimin dhe një serë shërbimesh marrjen dhe dërgimin e mallrave në shtëpitë Sie sind Besucher Nr.

Datenschutzerklärung
Kostenlose Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!