Ne jemi një firmë Transportesh Shqipëtare, me qendër në

Gjermani.

 


Ne kemi një përvojë pune të gjatë dhe të suksesshme, punë me të cilën u kemi shërbyer bashkatdhetarëve tanë, në Kosove por dhe në Evropë. Njëkohësisht ne kemi krijuar miq e bashkëpunëtorë të huaj!

Ne garantojmë me punën tonë: 
Siguri, Korrektësi, Shpejtësi, ndihmë dhe mirëkuptim edhe për ata që kanë nevojë.

 

 

 

Malli i juaj është i garantuar prej momentit që pranohet nga personeli ynë në terren dhe deri në pikën e dozimit tek pranuesi, i caktuar nga ana juaj. 
Shërbimet e transportit i kryejmë që nga gjërat më të vogla e deri tek mjetet e rënda. Mjetet e transportit i kemi që nga vetura, kombi transportues, rimorkiot kamionët e mëdhenj 7,5 tona deri në 42 tona.

Për mallin tuaj kryejmë shërbimet e shpedicionit, njëkohësisht dhe zhdoganimin e mallit tuaj, sipas marrëveshjes së udhëheqësit kryesorë të kësaj ndërmarrje.

 

 


Datenschutzerklärung
Gratis Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!